Fødestedato: 6. juni 1956 (64 år gammel)
Højde: 5 ft 10 in (1.8 m)
Berhverv: Tennisspiller
Nationalitet: Sverige

Hvor meget er Björn Borg værd?

Bjørn Borg nettoformue: Bjørn Borg er en svensk tennisspiller, der har en nettoformue er $40 millioner dollars. Bjørn Borg er født i Sodertalje, Sverige, og nød at spille tennis og hockey som barn, og tilpassede noget af sin hockeystil til sit tennisspil. Dette gav hans tennisstil et meget tydeligt udseende, og kraften bag hans serves og returneringer begyndte hurtigt at give resultater. Han vandt adskillige juniortitler og kom derefter med i det åbne kredsløb som voksen, hvor han blev den yngste vinder af Italian Open og i en årrække den yngste vinder af French Open. Han fortsatte med at vinde adskillige mesterskaber i løbet af 70’erne og ind i begyndelsen af 80’erne, herunder at vinde 41 kampe i træk på All England Club. Han vandt French Open seks gange, Wimbledon fem gange, Masters Tour to gange og World Championship Tennis-konkurrencen én gang. Han valgte at trække sig tilbage i en alder af 26 år, til stor forfærdelse for tennisfans overalt, da han indså, at han var ved at miste sin lyst til at konkurrere. Han spiller lejlighedsvis professionelle kampe nu, men er mere fokuseret på sin succesfulde modekollektion, Bjorn Borg.