Tietoa vuoden 1930 Bugatti Type 35B Grand Prix -autosta

Italialaiset halusivat kostaa. Viisi vuotta peräkkäin ranskalaiset siniset Bugattit olivat voittaneet heidän kuuluisimman kilpailunsa, Targa Florion, ihmisen ja koneen äärimmäisen testin, joka järjestettiin 67 mailin pituisella radalla, joka kiemurteli Sisilian pohjoisen vuoriston ympärillä. Neljää Bugattia – neljää tehdastallia ja yhtä yksityisautoa – vastaan asettui kolmetoista Italian nopeinta autoa.

Italian toiveet vuoden 1930 kilpailussa kohdistettiin uuteen – mutta hankalasti käsiteltävään – 2-litraiseen Alfa Romeoon, jota ajoi saturninen Achille Varzi, mutta melkeinpä sen ainoa vakava kilpailija oli Bugatti Type 35B, jota ajoi ovela monegaski Louis Chiron. Chiron starttasi kaksitoista minuuttia Varzia edellä, mutta italialainen sai hänet kiinni ja ohitti hänet ensimmäisellä kierroksella, jolloin Chiron putosi neljänneksi. Chiron vastasi loistavasti, ja toisen kierroksen lopussa hän oli toisena, ja hän säilytti tämän aseman loppuun asti ja jäi Varzista alle kaksi minuuttia 335 mailin kilpailussa, joka oli täynnä välikohtauksia ja jossa molemmat miehet olivat rikkoneet kaikki olemassa olevat kierrosennätykset.

Näyttää siltä, että tämä oli Chironin Bugattin ensimmäinen ja viimeinen kilpailu työsuhdeautona. 4959, sillä kuusi viikkoa myöhemmin se myytiin pariisilaiselle yrittäjälle Charles Terres Weymannille 92 000 frangilla. Se oli kuitenkin ensirekisteröity Raoul Arthezille Pau’sta Pyreneillä 5. elokuuta 1930. Hän ilmoitti sen tuona syksynä kolmeen Grands Prix -kilpailuun alueella, ei sijoittunut kahdessa eikä startannut kolmannessa. Näyttää siltä, että siihen päättyi tämän auton kilpaura.

Huomionarvoista on, että auto katosi sen jälkeen näkyvistä seuraavaksi kolmeksi neljännesvuosisadaksi, ja se löydettiin Pau’n alueelta vasta vuonna 2006, osittain purettuna ja kaikki tärkeimmät osat tallella.