Anaheim Ducks History: The Top Five Captains

1 of 5 Seuraava ”

Monien mielestä valmentajat voittavat mestaruuksia. Valmentajat ovat tärkeitä, mutta he eivät juurikaan johda, kun kiekko on pudotettu. Menestyvä joukkue tarvitsee hyvän kapteenin. Esittelemme viisi parasta Anaheim Ducksin kapteenia franchise-historiassa.

Mighty Ducks of Anaheim ja Anaheim Ducks ovat saaneet osansa loistavista kapteeneista 24 kauden historiansa aikana. Anaheim Ducksin kapteeneita on ollut seitsemän vuodesta 1993 lähtien. Tässä viisi parasta.

Troy Loney

Troy Loney voitti back-to-back Stanley Cup -mestaruuden Mario Lemieuxin Pittsburgh Penguinsissa. Sitten hänet valittiin Mighty Ducksiin laajennusdraftissa. Sen on täytynyt olla rankkaa. Silloin laajennusdraftit eivät tuottaneet sellaista aarrearkkua, jonka Vegas Golden Knights pystyi löytämään viime kauden draftissaan. Sen sijaan se oli täynnä myllyttäjiä ja NHL:n loppusuoralla olevia kavereita.

Loney otti uutisen rennosti. Hän johdatti ensimmäisen vuoden Mighty Ducksin läntisen konferenssin yhdeksänteen sijaan. Kahdeksan parasta pääsi pudotuspeleihin. Hänen joukkueensa uhmasi todennäköisyyksiä. He loivat pohjan Anaheim Ducksin jääkiekolle. He sijoittuivat ennen puolustavaa läntisen konferenssin mestaria Los Angeles Kingsiä.

Loney teki tuolla kaudella uransa parhaan vuoden 13 maalilla. Hän teki 12 kauden urallaan vain 87 maalia. Hän voitti jopa ykkösjoukkueen Cy Young -palkinnon lisäämällä noihin 13 maaliin kuusi syöttöpistettä. Hänen vaikutuksensa oli äkillinen ja lyhyt. Hän lähti Mighty Ducksista seuraavalla off-seasonilla New Yorkiin ja jäi pian sen jälkeen eläkkeelle. Jos haluat nähdä, millainen pelaaja Loney oli, katso tämä hieno maali, jonka hän teki Brian Haywardia vastaan.